הפרופיל שלכם לעולם לא גלוי לחיפוש
אי אפשר לדפדף בו ואי אפשר למצוא אותו. הוא מוצג לצד השני רק כשיש הצעה ספציפית — לא לפני, ולא למי שאין איתו הצעה.
- לפני שיש הצעהרק מומחי ההתאמות רואים אתכם. אף מועמד לא.
- כשנשלחת הצעהרק מי שהוצע/ה לכם — ובשם פרטי בלבד.
- אחרי כן הדדיפרטי הקשר נפתחים לשניכם — ורק אז.



